Alle nieuwsberichten

Team Six doet onderzoek bij Kampstaal

De afgelopen 12 weken heeft een groepje tweedejaars studenten Technische Bedrijfskunde Windesheim onderzoek gedaan naar het verbeteren van kostprijs calculaties voor alle bewerkingen die bij ons plaatsvinden.

De studenten keken hierbij naar de werkelijke kosten en vergeleken deze met de gecalculeerde kosten. Ze kwamen met interessante inzichten! En een mooi eindrapport. De studenten vonden het leuk om nu eens van heel dichtbij te zien hoe het er aan toe gaat in een bedrijf. Wij vonden het op onze beurt weer leuk om te zien dat onze tijdelijke collega’s in korte tijd met conclusies konden komen die heel waardevol zijn.

Toekomst

Sowieso is het altijd leuk om mensen ‘van buitenaf’ eens naar je organisatie te laten kijken, zeker jonge mensen met de nieuwste inzichten. Onze maatschappelijke rol gaat verder dan een goede werkgever zijn. We willen ook graag een goede toekomstige werkgever zijn! Maar laten we eerlijk zijn, in de huidige markt wordt het steeds moeilijker om goede mensen te vinden. En dus willen we onze hopelijk toekomstige collega’s enthousiast maken voor een baan in de staalbouw, bij voorkeur bij ons natuurlijk.

Lisa, Jory, Wessel en Dennis: bedankt!