Alle nieuwsberichten

Kampstaal staalbouw en Beijer constructie: samen sterker

Constructiebedrijf Beijer B.V., het allround constructiebedrijf uit Meppel met een vakmanschap in trappen, hekken en kleine en middelgrote staalconstructies, gaat per 1 september nauwer samenwerken met Kampstaal B.V., de staalbouwer van formaat uit Emmeloord.

Als onderdeel van GB Steel Group werken beide bedrijven al veel langer samen. Zo levert Beijer bijvoorbeeld trappen en hekken aan diverse werken van Kampstaal en kan Beijer gebruikmaken van de ervaren montageploegen en conserveringsmogelijkheden van Kampstaal. Beide bedrijven hadden echter een eigen calculatieafdeling, administratie, projectleiding en een eigen bedrijfsleiding. Dat gaan we veranderen. Er zit namelijk méér in een goede samenwerking.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, zullen we de commerciële activiteiten, de administratie en de bedrijfs- en projectleiding voortaan samenvoegen. Hierdoor krijgt u één aanspreekpunt, bundelen we onze expertise en zijn wij bovendien in staat om het proces van aanvraag tot montage sneller en efficiënter uit te voeren. De activiteiten op kantoor zullen voortaan vanuit het kantoor van Kampstaal in Emmeloord plaatsvinden. De productieactiviteiten blijven zowel in Emmeloord als in Meppel plaatsvinden. Voor de kleinere klussen kunt u dus nog altijd terecht op het voor u vertrouwde adres in Meppel of Emmeloord. De grotere projecten zullen worden gecoördineerd vanuit Emmeloord.

De namen Beijer en Kampstaal blijven we beide hanteren. Wel zullen we per 1 september bestellen en factureren vanuit Kampstaal B.V. Ook ons postadres is voortaan alleen nog in Emmeloord. En verder blijft ons vakmanschap en onze betrouwbaarheid zoals u van ons gewend bent. Samen zijn we sterker!

Voor de volledigheid willen we u informeren dat GB Steel Group groter is dan alleen Beijer en Kampstaal. In de overige bedrijven worden geen wijzigingen doorgevoerd.

We kijken met ons vernieuwde team uit naar een prettige samenwerking! Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op.