Alle nieuwsberichten

Wij zijn op zoek naar een Tekla tekenaar

Kampstaal staalbouw is op zoek naar een Tekla tekenaar!

Locatie – Meppel

Dienstverband – fulltime

Kampstaal is onderdeel van GB Steel Group. Bij GB Steel Group draait het om staal en de andere vijf bedrijven die daar mee werken. De bedrijven binnen GB Steel Group werken steeds nauwer met elkaar samen. Zo levert Kampstaal samen met Kamplacon steeds vaker een totaaloplossing voor distributiecentra. En sinds september 2015 zijn constructiebedrijf Beijer uit Meppel en Kampstaal ook een efficiëntere samenwerking aangegaan. Vanuit één centraal aanspreekpunt te Emmeloord worden de commerciële activiteiten, de administratie en de bedrijfs- en projectleiding gevoerd – voor een samenwerking sterker dan staal. De productieactiviteiten blijven zowel in Emmeloord als in Meppel plaatsvinden. En gelukkig hebben we er onze handen vol aan!

►Om onze groei door te kunnen zetten zijn wij in Meppel op zoek naar een enthousiaste tekenaar.

Wat ga je doen?

Als tekenaar heb je een afwisselend takenpakket. Vanuit hoofdberekeningen, constructie- en bouwkundige tekeningen werk je allerhande staalconstructies uit. Dit doe je door middel van het 3D-pakket Tekla Structures. Je ondersteunt de constructeur bij het uitwerken van ontwerpen, en je maakt detailtekeningen, mono’s en stuklijsten en de daarbij behorende specificaties en toleranties. Je controleert tekeningen; eventuele wijzigingen aan bestaande tekeningen voer je ook door. Je kan goed het overzicht houden, want je signaleert en communiceert meerwerken en doet ook voorstellen welke ten goede komen aan veiligheid en productie efficiency. Tevens werk je actief mee aan het onderhouden en ontwikkelen van tekenstandaarden. Je ondersteunt de werkplaats en de montage wat betreft de te produceren en te monteren constructies. Best een uitdagende functie dus! Je rapporteert aan de Manager Productie.

Wat verwachten wij van je?

Je hebt een relevante opleiding afgerond, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde. Dit heb je bij voorkeur op hbo niveau gedaan. Ook heb je meerdere jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie, en ruime ervaring met Tekla. Je kan goed uit de voeten met de Nederlandse en Engelse taal. Je werkt zowel goed in een team als zelfstandig, en je bent een zorgvuldige en nauwkeurige werker. En uiteraard heb je affiniteit met de staalbouw!

Wat bieden wij jou?

Tegenover deze gevraagde kwaliteiten staan prima arbeidsvoorwaarden, krijg je een leuke en afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid bij een fascinerend, modern en groeiend bedrijf én maak je deel uit van een ambitieuze groep staalverwerkende bedrijven. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, alsook een gemoedelijke bedrijfscultuur bij een stabiele werkgever. Je bouwt mee aan de toekomst en ziet jouw tekeningen werkelijkheid worden in mooie prestigeprojecten…we make steel work!

Interesse?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie t.a.v. mevrouw A. van der Kamp per mail naar

werkenbij@gbsteelgroup.com

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over deze afwisselende en uitdagende baan neem dan contact op met Willem Schra op 0527-698020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.