Alle nieuwsberichten

Naamswijziging Beijer

Woensdag 25 april 2018 was het dan zo ver. Onze algemeen directeur toog naar de notaris om daar de naamswijziging van Constructiebedrijf Beijer B.V. officieel te maken. Oftewel, vanaf heden heet het bedrijf aan de Rabroekenweg geen Beijer B.V. meer, maar Kampstaal Meppel B.V.

Niet een heel grote stap, want we voegden de kantoren van Beijer en Kampstaal al samen in september 2015, en sindsdien is Kampstaal het aanspreekpunt voor klanten. Maar toch is het een moment om even bij stil te staan. Constructiebedrijf Beijer is altijd al een belangrijk onderdeel van GB Steel Group geweest. De kennis en kunde op het gebied van stalen producten, en dan met name trappen, bordessen, leuningen en hekwerk, is er groot. Het bedrijf paste destijds perfect in ons plaatje van het kunnen bieden van een totaalproduct aan de klant. We waren al sterk in staal-, dak- en wandconstructies van een pand, en nu konden we daar met vol vertrouwen de perfecte trappen, leuningwerk en hekwerk bij aanbieden. Echt een compleet pakket waarbij de klant zogezegd ‘ontzorgd’ werd.

Met name trappen en leuningwerk zijn dus een specialistisch klusje, waar Beijer al jarenlang maatwerk in levert. Maar ook voor ander bijzonder constructiewerk is in Meppel de expertise, getuige het filmpje hieronder. De geschiedenis van Beijer gaat dan ook al zeker 100 jaar terug. En deze rijke historie blijft uiteraard ook behouden in onze gezamenlijke missie naar een tevreden klant.

De eigen website van Beijer komt hiermee binnenkort te vervallen. En hou het pand in Meppel in de gaten, want daar is binnenkort het logo van Kampstaal te bewonderen. Maar welke naam we ook voeren, we blijven trots op het mooie werk dat we leveren.