Team fish potato run 2019 |4 mijl


toolbox AED


Naar aanleiding van de kantinebespreking over de uitleg van de AED een korte samenvatting -->

Rick Jan Mensink gaat naar de buren


Per 1 september is Rick Jan Mensink (leerling) niet meer in dienst bij Kampstaal.

Rick zal per die datum namelijk aan het werk gaan bij Kamplacon, en daar zijn opleiding vervolgen. Gezellig!

 

PMO-onderzoek afgerond


Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is volledig afgerond. Momenteel zijn we alle resultaten aan het verwerken om per bedrijf een presentatie te maken. Deze presentatie zal in de 2e helft van het jaar worden gepresenteerd in de kantine aan alle medewerkers. De uitnodiging hiervoor volgt.

 

Suggesties & ideeën


Foto's van projecten of ideeën voor de afdeling Marketing & Communicatie?

Mail je ideeën of foto's naar:

marketing@gbsteelgroup.com

Update|nieuwbouw Nauta


Politie definitief aansprakelijk voor schietpartij Alphen aan den Rijn

De politie is definitief aansprakelijk voor de geleden materiële en immateriële schade als gevolg van de schietpartij in winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan den Rijn in 2011. Dit heeft de Hoge Raad vrijdag besloten in de langlopende procedure.

Onderzoek: 29 procent van de Nederlanders houdt dementie liever geheim

Bijna een op de drie Nederlanders zou liever geheim houden dat hij of zij dementerend is, blijkt vrijdag uit een groot internationaal onderzoek naar alzheimer.

Vooruitblik F1: 'Verstappen tegen sterk Mercedes in Singapore'

Is Singapore de plek waar het moet gebeuren voor Max Verstappen? Zondagmiddag staat de Grand Prix van Singapore op de F1-kalender. NU.nl-presentator Bas Scharwachter en F1-kenner Joost Nederpelt blikken vooruit op de race.

Het weer en regenradar
Emmeloord
Weersverwachting
Emmeloord
#wemakesteelworkTeamfoto Fish Potato run 2019Toolbox AEDGefeliciteerd Kastelein 1!Vast contract Peter van DaalenSportshirts te leen!Rick Jan Mensink -> nu werkzaam bij KamplaconCijferlijst Alex JousmaUitslag lotingNieuwe opdracht: HOB NUONNieuw project: GenneperparkenPMO-onderzoek afgerondNieuwe projectenSuggesties & ideeënFantastisch werk van (o.a.) Nauta!Dat gaat rap!Politie definitief aansprakelijk voor schietpartij Alphen aan den RijnOnderzoek: 29 procent van de Nederlanders houdt dementie liever geheimVooruitblik F1: 'Verstappen tegen sterk Mercedes in Singapore'